Hemsida

Begreppet syns du inte så finns du inte har inte varit mer aktuellt än idag. Att ha en hemsida som beskriver din verksamhet som dessutom är mobilanpassad är A och O för att dina kunder ska hitta till dig och din butik eller till de tjänster du erbjuder.

Vi skapar en hemsida som är byggd i publiceringsverktyget WordPress. Fokus läggs på användarvänlighet och design och hemsidan är sedan enkel för dig att uppdatera vid ev prisjusteringar eller annan information. Din hemsida kommer spegla din verksamhet, vara enkel för dina kunder att navigera på och sjävklart ha en tilltalande design så besökaren blir nyfiken på vad just du eller ditt företag erbjuder.

Hemsida + sociala medier = ditt digitala skyltfönster

Sociala medier

Facebook, Instagram, Linked in, Snapchat, Youtube… ja, idag finns många forum där privatpersoner och potentiella kunder rör sig. Vi hjälper dig att fånga upp dessa!

Genom en enkel målgruppsanalys samt information om ditt företag eller verksamhet ger vi dig en strategi för sociala medier och hjälper dig sedan att fullfölja den.

Allting på internet är också mätbart så givetvis kommer vi tillsammans analysera och se hur kampanjen eller strategin går under tiden. Se oss som din högra hand när det kommer till sociala medier och digital marknadsföring.