Lediga tjänster

Här nedan finner du lediga tjänster hos oss på Reklamlandslaget. Tveka inte att kontakta oss vid frågor!

Återförsäljare/Franchisetagare till Sundsvall

Vi söker franchisetagare till Sundsvall. Du har i uppgift att starta upp ett kontor i Reklamlandslaget regi. Vi hjälper dig/er att starta upp Reklamlandslaget i Sundsvall.

Personen vi söker har erfarenhet av mediaförsäljning eller likvärdig försäljning och har ett bra kontaktnät i regionen. Du är tävlingsinriktad samt söker nya utmaningar och älskar att knyta nya kontakter med dina framtida kunder. Du ges med detta en stor chans att bygga upp en egen verksamhet i Sundsvall/Härnösand, därmed måste du vara företagare eftersom du blir ägare och försäljningsansvarig för regionen. För att kunna utföra detta arbete så bör du inneha både körkort och bil. Vi går igenom ansökningarna fortlöpande och ser gärna att du är igång så snart som möjligt.

Kort om REKLAMLANDSLAGET NORRLAND AB – Företaget startades 2012 och vi har fram till idag hjälpt cirka 600 företag i olika storleksklasser och branscher. Huvudkontoret är i Umeå och vi har även kontor i Skellefteå. Vi bygger nu upp företaget mot att hjälpa kunder med allt från framtagande av logga till genomtänkt marknadsföring i rätt medier mot den målgrupp som kund vill nå.

Reklamlandslaget är säljpartners till Unitedscreens (youtube), Bauer media (radio), Swedavia (flygplatser), kanal 5, Tv3 (Airtime sales) och Programmatisk marknadsföring.

  • Vår affärsidé är att skapa tillväxt hos våra kunder med hjälp av placeringar i de medier som vi erbjuder, både lokalt, regionalt och nationellt. Vi samarbetar med moderna medier som har en hög räckvidd och träffsäkerhet i en köpstark målgrupp. Oavsett vilka affärsmässiga behov verksamheten har för att utvecklas så har vi produkter som kan passa företagets ändamål.
  • Lokal närvaro. Vi finns och verkar lokalt. Vi är bara ett telefonsamtal bort.
  • Kunden får alltid en kontaktperson som där vi alltid finns till för att svara på frågorna. Inga frågor är för dumma för att ställa.
  • Vi erbjuder en enkel köpprocess från tanke till genomförande.
  • Full transparens. Kunden får en full överblick på de kampanjer som skall genomföras.
  • Återkoppling. Vi bokar alltid in tid för återkoppling för att höra att allt flyter på som det ska.
  • Vi strävar alltid efter en långvarig kundrelation.

Mer info om företaget finner du på www.reklamlandslaget.se

Har du frågor kontakta Jon – jon@reklamlandslaget.se

Skicka CV och personligt brev till jon@reklamlandslaget.se